Ivan begrijpt niet waarom zijn mede bewoners op de bank blijven zitten

Ivan begrijpt niet waarom zijn mede bewoners op de bank blijven zitten

Nadat Ruud is vertrokken, praten de bewoners nog lang na op de bank. Ivan is ondertussen druk bezig met het dak van Baas Beach. Het dak is door de storm er af gewaaid en ligt in zijn geheel op de grond. Daarom besluit Ivan de platen los te schroeven, om zo het dak uit elkaar te halen en op te kunnen ruimen. Dat hij geen hulp krijgt, lijkt hem een beetje te irriteren. Hij heeft eerder opgevangen dat een aantal bewoners het een saaie dag vinden. Natuurlijk is het saai als je hier de hele dag op de bank zit te hangen mompelt hij in zichzelf, terwijl hij verder schroeft. Lekker op de bank zitten en een theetje drinken, terwijl Utopia uit elkaar valt gaat hij verder. Het valt hem op dat de bewoners overal tegenaan schoppen maar niet zelf met oplossingen komen. Wat een groep zegt Ivan hoofdschuddend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *