Fay en Beau bespreken hoe goed Johan zijn best doet voor Beau

Fay en Beau bespreken hoe goed Johan zijn best doet voor Beau

Fay en Beau staan samen in de keuken wanneer Fay over de relatie tussen Beau en Johan begint. Johan is wel lief voor jou hé? begint Fay tegen Beau. Beau is het hiermee eens en geeft toe dat Johan lunch had gemaakt voor haar als verrassing. De twee zijn het erover eens dat hij erg zijn best doet. Het is ook wel een schat geeft Beau toe. Beau en Johan hebben de afspraak om afwisselend dates voor elkaar te verzinnen en dit keer is het Beau haar beurt. Hij wilde een keer een pannenkoekendate zegt Beau. Zo schattig reageert Fay smeltend. Hoe zal deze date verlopen tussen de twee? Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *