Billy heeft er vrede mee dat Ruud Utopia weer heeft verlaten

Billy heeft er vrede mee dat Ruud Utopia weer heeft verlaten

Ruud is al een tijdje weg van het Utopia terrein, maar Billy moet hier nog steeds even van bijkomen. De twee kregen een relatie in Utopia maar hierna was het over tussen de twee. Nadat Ruud is teruggekomen in Utopia maar ook weer is weggegaan is Billy in een emotionele rollercoaster terecht gekomen. Schokkend? vraagt René aan Billy als ze elkaar tegen komen in de keuken. Ja antwoordt Billy. Het is natuurlijk wel mijn ex voegt ze eraan toe. En vertelt dat zij het hoofdstuk Ruud al een tijdje heeft afgesloten maar dat dit weer even boven water kwam drijven toen hij binnen kwam wandelen. Je had het niet erg gevonden als hij had gebleven? vraagt René nieuwsgierig door maar Billy geeft aan dat zij hier prima mee had kunnen leven. Ook aan Baldr bevestigt ze dit. Ik heb het een plek gegeven, het is een tijdperk dat afgesloten is benadrukt ze. Billy lijkt het prima te vinden nu Ruud het terrein weer heeft verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *