Chipp vindt dat Johan zich verliefd gedraagt

Chipp vindt dat Johan zich verliefd gedraagt

Chipp geeft afgelopen avond aan nog even naar buiten te willen voor hij gaat slapen. Echter doet hij dit liever samen met iemand ik ga zo even Johan zoeken zegt hij. Billy wijst naar het de deur van het penthouse. Volgens mij is hij daar aan het schilderen voegt ze eraan toe. Chipp zijn mond valt open van verbazing. Is hij aan het schilderen? Dat meen je niet stamelt hij. En staat vervolgens op om even door de opening in de muur te kijken. Hij zit er echt, het is ongelofelijk zegt Chipp. Na een artistieke Johan te hebben aangetroffen loopt Chipp vol verbazing terug naar Billy en Fay. Chipp wilde even met Johan praten maar door wat hij zojuist aan heeft getroffen kan hij geen woord meer uitbrengen. De vrouwen schieten in de lach. Is die jongen verliefd of zo vraagt Chipp zich hardop af. Zowel Billy als Fay hoeven niet lang na te denken over het antwoord. Ik denk het wel zeggen beide dames.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *