René heeft een nieuwe ketting om de bar te vergrendelen

René heeft een nieuwe ketting om de bar te vergrendelen

Rob heeft in afgelopen avond de boodschappen geleverd in de mini samenleving. Bij deze boodschappen zit ook een nieuwe ketting voor de bar om deze op slot te doen. De vorige ketting die René had besteld heeft het niet lang volgehouden. René had de vorige ketting nog maar net aan de bar vastgemaakt maar Johan had hem zonder enige moeite binnen een paar uur al afgeknipt. Wanneer Linda langs Johan loopt met de nieuwe ketting, kijkt Johan verbaasd op. Hebben ze een ketting gehaald? Dat is echt zonde van het geld. Ik slijp hem gewoon weer doorn zegt Johan hardop. Billy die naast Johan zit moet lachen om zijn woorden, maar Johan is bloedserieus. Als ze vannacht iets horen dan weten ze wat ik aan het doen ben gaat hij verder. Terwijl René aan het oefenen is met zijn zang in de bistro loopt Linda langs om hem te verrassen met zijn nieuwe aankoop. Eindelijk reageert hij. René is zichtbaar blij bij het zien van de ketting. Kom binnen roept hij met een lach van oor tot oor. Hier moet hij minimaal een slijptol voor gaan gebruiken voegt hij eraan toe doelend op Johan die zijn vorige ketting binnen een paar seconden had doorgeknipt. René staakt direct zijn zangsessie en legt de ketting in zijn huisje. Hoe lang zal deze ketting het volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *