Jessie en Dylan raken in een heftige discussie

Jessie en Dylan raken in een heftige discussie

Jessie en Hiske zijn al vroeg uit de veren. Jessie heeft namelijk geregeld dat Hiske een laserbehandeling krijgt en wil hier vroeg mee beginnen in de tattooshop. Dylan, die in dezelfde caravan slaapt als de tattooshop, is hier niet blij mee. Rond acht uur zijn Jessie en Hiske lekker aan het kletsen en bezig met de behandeling als Dylan boos binnen komt lopen. Doen jullie dit echt om te zieken? vraagt hij boos aan Jessie. Ben je niet goed of zo? Dylan is woedend en daarom lijkt Jessie de toon van hem niet te accepteren. Kan je niet even normaal praten, gek? zegt Jessie. Dylan legt uit dat er bewoners liggen te slapen naast de tattooshop en het niet vindt kunnen dat ze daarom al zo vroeg herrie maken. De twee mannelijke bewones gaan met ruzie uit elkaar, terwijl Dylan de deur van de tattooshop dicht smijt. Zal het nog goed komen tussen hen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *