Mylène confronteert Shelley en Timothy, welke bewoner liegt er?

Mylène confronteert Shelley en Timothy, welke bewoner liegt er?

Mylène loopt de silo in, waar Jessie, Shelley, Adriaan en Brandon ook zitten. Brandon vraagt aan Mylène hoe het met haar gaat en ze laat weten dat ze boos is. Ik kan er niet tegen dat mensen liegen in mijn gezicht vertelt ze. Jessie vraagt zich af wie diegene dan is maar Mylène laat weten dat ze ermee bezig is om hier achter te komen. Het is prima dat Tim het weet maar ik kan er niet tegen dat hij nu zegt dat hij het van Shelley heeft voegt ze eraan toe. Maar Tim zegt dat hij het van Shelley heeft maar Shelley heeft niet met Tim gepraat? vraagt Jessie zich af. Ik kan er gewoon niet tegen. Hij is gewoon een galbak eindigt Mylène.

Van wie heb jij gehoord dat ik twee stemmen op jou in ga zetten? vraagt Mylène wat later aan Timothy. Timothy legt uit dat hij het van Franny heeft gehoord en dat Franny dit van Shelley heeft gehoord. De informatie komt dus indirect bij Shelley vandaan. Ik heb helemaal niks gezegd antwoordt Shelley. Mylène besluit Franny er ook bij te betrekken. Gelukkig voor Franny kan Mylène haar niet vinden maar al snel volgt er een felle discussie tussen Mylène en Shelley. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *