Boyd ontvangt bezoek in Utopia

Boyd ontvangt bezoek in Utopia

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Zo heeft Boyd familiebezoek gehad in de mini samenleving. Voor het eerst sinds hij in Utopia verblijft kan hij even bijpraten met de mensen van zijn thuisfront. Samen met Jessie wacht hij dan ook tot zijn bezoek het terrein op komt rijden. Vrolijk ontvangt Boyd zijn familie met knuffels, terwijl zijn hondje Henkie enthousiast de auto uit rent. Boyd knuffelt zijn hondje uitgebreid en al snel komt de rest van de groep ook een kijkje nemen. Een voorstel ronde volgt maar Henkie de hond steelt de show. Na een rondleiding van het terrein, gaat de familie gezellig in de woonkamer zitten om bij te praten. Boyd zijn dag kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *