Billy gaat toch niet stemmen geven aan Ruud voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

Billy gaat toch niet stemmen geven aan Ruud voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

Toen Billy terugkwam naar Utopia heeft ze tegen Ruud gezegd dat ze hem drie stemmen zou geven voor de Utopiaan van het Jaar verkiezing. Maar daarover begint ze steeds meer te twijfelen.

Ze besprak dit met Romy en laat haar weten dat ze daar toch wel mee zit. Ik heb het gevoel dat ik niet echt iets aan Ruud heb voegt ze eraan toe. Ik zal geen stemmen terug krijgen Dit omdat hij stemmen aan Rowena gaat geven. En ik denk dat als hij wint het geld voor een groot deel naar Rowena zal gaan. Wat later praat Billy ook met Ruud over haar twijfels. Ruud benadrukt dat het geld niet naar Rowena zal gaan, mocht hij winnen. Maar Billy gelooft niet dat hij de waarheid spreekt.Je geeft niet om geld en daarom zou je het makkelijk weggeven voegt ze eraan toe. Ruud blijft ontkennen en Billy laat weten dat ze het gevoel heeft hem niet te kunnen vertrouwen. Je hebt met terug gehaald naar Utopia maar je geeft mij niet echt het gevoel dat ik hier welkom ben gaat ze verder. Elke keer als Rowena in de buurt is loop ik op mijn tenen om Rowena niet voor haar hoofd te stoten geeft ze dan al snel toe. Ruud begrijpt niet wat Billy bedoeld en de twee gaan dan ook met onbegrip weer uit elkaar. En op wie Billy morgen gaat stemmen is nog steeds niet duidelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 18:34

    Billy moet dan op haar vriendje stemmen. En op een vrouw .
    Maar Ruud geeft ze wel stemmen
    Ik dacht dat het geld besteed moest worden binnen Utopia voor verbetering.
    Dat heeft Giorgio en Ivan toch ook gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *