Het doet Billy pijn dat ze Ruud kwijt is

Het doet Billy pijn dat ze Ruud kwijt is

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Eerder schreven we al over de twijfels die Billy had over het stemmen geven aan Ruud voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Ze heeft besloten dit uiteindelijk niet te doen maar het gesprek verliep niet helemaal soepel. Ze loopt dan ook enige tijd geïrriteerd rond. Het doet Billy duidelijk veel dat de band met Ruud verslechterd is. Bij Jessie lucht ze haar hart. En laat weten dat ze het moeilijk vindt dat ze geen stemmen van Ruud kan verwachten. Dit terwijl hij mij altijd heeft verteld dat ik zo belangrijk ben voor Utopia. Als hij iets van je nodig heeft is hij lief, en anders niet antwoordt Jessie. Billy legt met trillende stem uit dat het haar toch wel pijn doet. Ik heb het gevoel dat ik iets probeer te redden wat voor Ruud niet meer belangrijk is. Doelend op hun vriendschap. Ik vind het jammer dat Ruud niet duidelijk is over mijn rol in zijn leven. Jessie laat weten dat hij het op zijn beurt vervelend vindt dat Billy hoop blijft houden en vindt het niet prettig dat zij haar irritaties nu tegenover hem afreageert. De twee ronden het gesprek af met de conclusie dat Billy niet op Ruud gaat stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ina at 17:33

    Wat denkt Billy nu. Ik mag Ruud ook niet,maar dat hij afstandelijk is naar haar toe is heel goed te begrijpen. Ze is tig keren vreemd gegaan. Wat wil je dan nog. Hoe dom ben je dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *