Er wordt geen nieuwe wasmachine besteld om de prijzenpot zo hoog mogelijk te houden

Er wordt geen nieuwe wasmachine besteld om de prijzenpot zo hoog mogelijk te houden

Nog maar wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Zo ergerde Karin zich nogal aan de uitspraken die Jessie heeft gedaan.

De wasmachine is namelijk kapot en dit brengt grote problemen met zich mee. Vooral Karin raakt hiervan in de stres. Ze vindt dat er zo snel mogelijk een nieuwe moet komen. Jessie is het hier alleen niet mee eens. Hij vindt dat ze het niet kunnen maken om nu een flink bedrag aan een wasmachine uit te geven. Dit bedrag zal namelijk van het prijzengeld afgaan dat de Utopiaan van het Jaar 2016 wint. Na een korte discussie besluit Karin dan ook op de toeter te drukken om het met de rest te bespreken. Echter staat een groot deel van de groep achter Jessie. En de conclusie is dan ook dat er pas een wasmachine besteld wordt tijdens Utopia 2017. En dat betekent dat de was een paar dagen met de hand gedaan zal moeten worden.

Karin is het niet eens met de uitkomst van het centraal en belandt opnieuw in een discussie met Jessie. Jessie zegt dat Karin niet zo moet zeuren omdat vroeger iedereen op de hand waste. Ik doe helemaal niets antwoordt Karin koppig. Jessie vindt dit prima en zegt dat er acht vrouwen in het huis zijn. Allemaal een wasje per dag roept hij terwijl hij wegloopt. Deze opmerking valt bij Karin compleet verkeerd. Ze vindt het een k*t opmerking. Wat een mongool, vreselijk die man roept ze hem boos na. Jessie roept terug dat hij niet wil dat er 600 euro van zijn prijzengeld af gaat. Denk jij dat jij de Utopiaan van het jaar wordt? Dream on! sluit Karin het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. trudy at 17:05

    Laat jessie zijn eigen rommel maar wassen dan wat een stom gezegde van hem er zijn 8 vrouwen die dat wel kunnen doen boel shit wij vrouwen zijn geen slaven voor de heen toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *