Vandaag verdelen de bewoners hun stemmen voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

Vandaag verdelen de bewoners hun stemmen voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

Vandaag beloofd het een spannende dag te worden. De bewoners gaan namelijk hun stemmen voor de Utopiaan van het jaar verkiezing verdelen. Afgelopen avond was de spanning natuurlijk in de loods te voelen. Verschillende bewoners waren dan ook nog druk bezig met deze verkiezing.

Zo ook Ruud, hij is gisteren al bezig geweest met het ronselen van stemmen. Echter lijkt hij niet te slagen. Billy liet onder andere weten dat ze niet op hem zou gaan stemmen. Afgelopen avond liet Ruud weten tegenover Romy dat hij het niet wordt. Doelend op de verkiezing. Wat later zegt hij tegen Ramona dat hij denkt dat Bas Utopiaan van het jaar wordt. Iedereen gaat voor de perfecte schoonzoon voegt hij eraan toe. Ramona is zelf ook erg zenuwachtig. Ze heeft het gevoel dat zij samen met Ruud, Jessie, Bas en Gina in de race is voor de titel. En heeft geen idee wie van hen gaat winnen en geeft aan dat ze rustig afwacht. De andere Utopianen zijn ook nerveus en speculeren er nog volop op terug. We komen er nog uitgebreid op terug. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *