Wie wordt Utopiaan van het jaar 2016?

Wie wordt Utopiaan van het jaar 2016?

Het is een hele spannende dag voor de bewoners. Dit omdat de Utopiaan van het jaar vandaag verkozen gaat worden. De bewoners worden dan ook vroeg wakker. Ook Rob is al vroeg uit te veren. In de woonkamer kletst hij met Karin. Hij is benieuwd of Karin verwacht of ze stemmen zal krijgen maar Karin laat zich hier niet over uit. Ze vindt het allemaal niet zo belangrijk, al hoopt ze wel dat er een vrouw wint. Jessie en Billy hebben het ook over de verkiezing. Jessie laat weten dat hij hoopt dat de dag snel voorbij is. Billy denkt dat Jessie gewoon zenuwachtig is maar Jessie ontkent dit. Ramona is verder ook erg vrolijk.  Samen met Gina en Romy maakt ze zich mooi voor deze bijzondere dag. De dames maken zich mooi voor het tv moment van het jaar. Maar ook de mannen. Het is nu wachten tot de verkiezing zal beginnen. Hoe laat dit precies zal zijn is nog niet bekend, hou deze site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *