De Utopiaan van het jaar verkiezing is morgen al!

De Utopiaan van het jaar verkiezing is morgen al!

De Utopiaan van het jaar verkiezing staat morgen op het programma. De winnaar van Utopia 2016 wordt dan gekozen. En dat zorgt voor wat spanningen in de loods.

Aan de bar praten Bas, Do en Rowena over deze gebeurtenis. Rowena vindt het allemaal erg spannend en heeft geen flauw idee hoe de uitslag zal zijn. Mijn gevoel zegt dat het uiteindelijk tussen Ruud en Bas zal gaan voegt ze eraan toe. Do laat weten dat Rowena zichzelf niet moet onderschatten. Rowena laat weten dat ze het moeilijk vindt dat iedereen die meestrijdt voor de titel mijn vrienden zijn. Aan de andere kant heb ik ook mijn eigen steentje bijgedragen, waardoor ik kans kan maken. Ik laat het maar op mij afkomen voegt ze eraan toe.

Ramona en Jessie bespreken elders ook hetzelfde onderwerp in de woonkamer. De twee speculeren over wat er gaat gebeuren. Ramona heeft het gevoel dat Jessie hoog zal eindigen. Beiden hebben ze door dat er nog veel bewoners twijfelen op wie ze gaan stemmen. Jessie denkt dat het verschil gemaakt zal worden door de manier van stemmen. Sommigen zullen stemmen omdat ze het diegene het gunnen en anderen zullen zich meer focussen op wie het echt verdient. In ieder geval zal het een spannende dag worden morgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Rina at 16:44

    Ik ben het helemaal met Odie eens Gina verdient het en als Ruud wint wat ik me niet kan voorstellen dan val ik echt van mijn stoel en dan heb ik ook flink de pest in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *