Kaylee verzint een naam voor Maikel zijn cocktailbar

Kaylee verzint een naam voor Maikel zijn cocktailbar

Kaylee heeft eerder aangegeven dat ze een idee heeft voor het uiterlijk van de cocktailbar.Afgelopen avond ziet Maikel een kans om het er over te hebben. Wat was jouw idee dan Kay? Kaylee vertelt dat ze een idee heeft om cocktail illustraties te maken en deze dan onder de naam te plaatsen. Maikel laat weten dat hij nog geen naam heeft bedacht en net op dat moment roept Kaylee Maikels juicy bar! Zodra Maikel deze naam hoort valt hij bijna achterover van verbazing. Die naam is heel fout, maar wel echt heel nice zegt hij dan. Wat vinden jullie ervan? En zal Maikel deze naam ook gebruiken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *