Gerrit vraagt Cees hoe het met hem gaat nu hij in Utopia 2 logeert

Gerrit vraagt Cees hoe het met hem gaat nu hij in Utopia 2 logeert

Heb je het een beetje naar je zin vraagt Gerrit afgelopen avond aan Cees. Cees laat op zijn beurt weten weten dat hij het best naar zijn zin heeft maar het wel weer een beetje wennen is. Het is voor hem best tegengevallen dat hij vannacht niet zo goed geslapen heeft, waardoor hij vandaag niet zo veel heeft kunnen doen. Dat voelt nooit zo goed voegt hij er verder aan toe. En laat ook weten dat hij niet naar Utopia 2 is gekomen om zichzelf helemaal uit de naad te werken. Dit omdat hij helaas kampt met een heftige ziekte.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *