Is Jessie nog boos op Merel?

Is Jessie nog boos op Merel?

Jessie en Gerrit lopen afgelopen avond samen over het Utopia 2 terrein. Ben je al bij Merel geweest vraagt Jessie nieuwgierig. Gerrit laat weten dat dit niet het geval is, waarop Jessie laat weten dat hij straks even bij haar langsloopt. Het voelt niet goed om eeuwig boos op haar te zijn voegt hij eraan toe. Maar, het heeft de situatie wel veranderd. Want, ik heb het idee dat alles wat hier serieus bedoeld is, ze hier te grabbel probeert te gooien met dit soort dingen. Dan denk ik, wat ben ik hier nou aan het doen? Dan kunnen we een week lang niet op de webshop omdat iemand iets naar haar moeder heeft gestuurd eindigt Jessie het gesprek. Zal Jessie het nog gaan uitpraten met Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *