Krakende bedden en sex-geluiden…..

Krakende bedden en sex-geluiden…..

Gabriëlle heeft duidelijk last van de nachtelijke  geluiden!

Velen hebben ruzies en discussies over welk bed, waar, een 1 of 2 persoons  bed en van welk materiaal het bed is (krakend hout…..).

Voor Gaby en Gabriëlle is het eenvoudiger: geen sex!

“Weet je hoe vaak ik probeerde te slapen en dat het tekeer ging”, merkt Gabriëlle op. Het is voor Gabriëlle letterlijk om moe van te worden. Voor nu is de indeling goed, maar als er straks weer nieuwe mensen komen, kunnen er weer nieuwe stelletjes ontstaan. God mag weten waar die “zich gaan uitleven”.

 

Wel heeft de gezellige Surinaamse een oplossing: “Ivan, kan je niet een wiphuis bouwen voor die mensen?”

Ivan lacht dit idee weg, maar misschien is dit wel de oplossing voor de alleenslapers/vrijgezellen in de loods die een rustige nachtrust willen.

Heeft Gabriëlle gelijk….? Of zijn er ook houtsoorten die niet kraken…. wat dan nog te doen met de geluiden, die geuit worden met deze “bezigheden”?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:05

  ik schreef al laten de stelletjes hun eigen kamer maken en meteen geluids dicht toch raar dat ze geen rekening houden met de mede bewooners en dan ook niet in de loods ook niet op de vide lekker ver van de loods ,,, iemand zei de wipkippen bouw wat aan bij de stal doen ze hun naam eer aan bij de kippen

 2. dorina at 08:39

  Toen billy en ruud er nog in zaten,hadden bijna iedereen oo de site commentaar op ze. En nu bijna niemand.het lijkt wel een sexhuis teworden met al dat sex.eruit ermee en anders gaan ze maar in de jas liggen rommelen.

 3. Marjolein at 07:41

  Waar we vorig jaar, helemaal geshockeerd waren wat Ruud en Billy deden, vinden we het nu normaal dat de stelletjes maar ongegeneerd zich uitleven.

 4. lena at 00:16

  Moet niet kunnen. Als ze dingen willen doen moeten ze maar ergens gaan waar geen mensen liggen te slapen. De wippende kippen moeten zelf met een oplossing komen. Zodat ze andere niet lastig vallen met hun gewip.

 5. Sonja Hiemstra at 00:14

  De alleenslapers hebben natuurlijk last van de wipstellen….. Het lijkt mij ook vreselijk om in 1 ruimte te slapen met die stellen. Ze moeten maar een ruimte maken met alleen stellen, die hun behoefte aan sex willen uiten, een wipruimte dus:)

 6. David Brigham at 23:47

  Laat de vide maar wiphok worden (het is daar toch al te heet!), en de slaapkamers strikt alleen voor alleenslapers.
  Persoonlijk was ik al lang in de stal in het hooi gaan slapen – de koetjes maken tenminste onschuldige geluiden. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *