Al bijna 5000 aanmeldingen voor Big Brother 2021

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de comeback van het programma Big Brother. Inmiddels is de werving begonnen en kan iedereen zich aanmelden als deelnemer van Big Brother 2021. En veel mensen zien een deelname aan het nieuwe programma wel zitten. In ruim 2,5 week zijn al bijna 5000 aanmeldingen binnengekomen, bevestigt een woordvoerder van Endemol Shine. Dat hadden we niet verwacht maar wel op gehoopt natuurlijk voegt deze woordvoerster er verder aan toe. Mensen kunnen zich de komende tijd nog steeds aanmelden. Wanneer de inschrijving sluit is nog niet bekend. Ook Vlamingen kunnen meedoen omdat de reeks wordt uitgezonden op het Belgische VIER. In de nieuwe reeks worden opnieuw mensen honderd dagen lang opgesloten in een huis met wildvreemden terwijl ze 24 uur per dag worden gevolgd door camera’s. De laatste Nederlandse editie, Big Brother 6 is alweer een tijd terug, namelijk uit 2006 en werd uitgezonden door het toenmalige Talpa.

Dit bericht verscheen op BigBrotherNederland.nl – De nieuws website over Big Brother Nederland

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *