Promo: aanmelden Big Brother bewoner

Promo: aanmelden Big Brother bewoner

Sinds kort is het mogelijk om je aan te melden voor het realityprogramma Big Brother. Het programma gaat volgens de laatste berichten in 2021 uitgezonden worden op RTL5, Videoland en SBS Belgium. Precieze datum en tijdslot is nog onbekend, uiteraard laten we dat weten zodra er meer bekend is. In de tussentijd kun je onze Facebook pagina blijven volgen zodat je op de hoogte blijft. Aanmelden als kandidaat is dus mogelijk, Endemol Shine is begonnen met de casting. En hebben hiervoor een promo gemaakt, deze kun je hier bekijken:

Dit bericht verscheen op BigBrotherNederland.nl – De nieuws website over Big Brother Nederland

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *