Meld je nu aan als kandidaat voor Big Brother 2021!

Meld je nu aan als kandidaat voor Big Brother 2021!

Big Brother komt terug! Inmiddels is het zelfs mogelijk om aan te melden voor het nu al veelbesproken realityprogramma van 2021. We kunnen dan ook melden dat het programma vanaf 2021 te zien zal zijn op RTL 5, Videoland en SBS Belgium. De precieze startdatum wordt later bekend gemaakt.

Het programma Big Brother komt na 20 jaar weer terug op de buis. Er wordt gesproken over Nederland en Vlaanderen. Waar kijker en bewoner het ultieme psychologische experiment met elkaar aangaan. Het wordt een zoektocht naar het antwoord op de vraag: durf jij te laten zien wie jij écht bent? De samenleving is in die 20 jaar sterk veranderd, niet in de laatste plaats door de snelle opmars van social media. Wij zijn daardoor een Big Brother maatschappij geworden waarin we elkaar constant in de gaten houden, bekijken en beoordelen. Verschillen zijn op scherp gezet, je mening geven is nog nooit zo makkelijk geweest en we streven er allemaal naar een zo mooi mogelijk beeld van onszelf naar buiten te brengen. Wij hebben zelfs allemaal ons eigen platform gecreëerd via social media en kiezen er zelf voor wat we laten zien, wie we willen zijn en aan wie we het laten zien. Maar wat zou er gebeuren als we deze controle weghalen…

Meld je aan via deze link:
Dit bericht verscheen op BigBrotherNederland.nl – De nieuws website over Big Brother Nederland

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *