Meld je nu aan als kandidaat voor Big Brother 2021!

Meld je nu aan als kandidaat voor Big Brother 2021!

Big Brother komt terug! Inmiddels is het zelfs mogelijk om aan te melden voor het nu al veelbesproken realityprogramma van 2021. We kunnen dan ook melden dat het programma vanaf 2021 te zien zal zijn op RTL 5, Videoland en SBS Belgium. De precieze startdatum wordt later bekend gemaakt.

Het programma Big Brother komt na 20 jaar weer terug op de buis. Er wordt gesproken over Nederland en Vlaanderen. Waar kijker en bewoner het ultieme psychologische experiment met elkaar aangaan. Het wordt een zoektocht naar het antwoord op de vraag: durf jij te laten zien wie jij écht bent? De samenleving is in die 20 jaar sterk veranderd, niet in de laatste plaats door de snelle opmars van social media. Wij zijn daardoor een Big Brother maatschappij geworden waarin we elkaar constant in de gaten houden, bekijken en beoordelen. Verschillen zijn op scherp gezet, je mening geven is nog nooit zo makkelijk geweest en we streven er allemaal naar een zo mooi mogelijk beeld van onszelf naar buiten te brengen. Wij hebben zelfs allemaal ons eigen platform gecreëerd via social media en kiezen er zelf voor wat we laten zien, wie we willen zijn en aan wie we het laten zien. Maar wat zou er gebeuren als we deze controle weghalen…

Meld je aan via deze link:
Dit bericht verscheen op BigBrotherNederland.nl – De nieuws website over Big Brother Nederland

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. debbie at 00:20

  Hoi Ik ben Debbie ik wil me graag aanmelden ook al vaak gedaan maar gaat steeds mis, ik wil me aanmelden als moeder van een ziek meisje, maar ga ik mijn beiden borsten inleveren , moet daarvoor 3mnd niet roken, ben accuut gestopt is wel moelijk. dit jaar 19febr is mijn moeder dood door. borst kanker

 2. petra at 08:19

  Graag zou ik me willen aanmelden als kandidaat. De rede is dat ik vanaf dag 1 toen bb 1 begon al mee wilde doen Helaas waren de fysieke eisen en de torenhoge inleg rede om niet mee te doen toch blijft het jeuken.
  Ik ben erg creatief koken is een passie daar zou ik een bijdrage in kunnen betekenen. Nadeel is dat ik na zware operatie in de opstartfase zit om een goede conditie op te bouwen. Ik ben van mening dat dit sneller gaat doordat medemensen hieraan meedoen. Verder moet ik me ertoe zetten om te eten dit is heel moeilijk geworden na de gastric bypas. Ik ben van mening als je gezamelijk aan tafel zit het makkelijker zal gaan.
  Ik heb me ooit voor gouden kooi opgegeven ook bij screening geweest maar was niet voorbereid op de vragen die aan me gesteld werden en klapte helaas dicht.
  Ook bij Utopia screening voorbereid helaas was operatie de aanleiding dat het niet door kon gaan .Nogmaals geprobeerd ook hier weer bericht over gekregen echter 2 weken later werd bekend dat het ging stoppen. Dus u begrijpt dat ik heel graag en lang candidaat wil worden/zijn. mvg Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *