Rob arriveert in Utopia, hij wordt uiteindelijk een bewoner van Utopia

Rob arriveert in Utopia, hij wordt uiteindelijk een bewoner van Utopia

Er is iets bijzonders gebeurd in Utopia. Er is blijkbaar een nieuwe bewoner toegetreden maar diegene is nog niet per direct een vaste bewoner. Raar verhaal maar waar…

Het hek gaat open en langzaam rijdt er een taxi richting de loods. De bewoners zijn druk bezig met hun dagelijkse dingen en merken de auto niet direct op. Boyd zie de taxi als eerste al snel komt Jessie nieuwsgierig aanlopen. Ook de rest is nieuwsgierig. Dan stapt er een man uit de auto, met een kist. De man stapt de loods in en stelt zich voor als Rob. Wat kom je doen? vraagt Billy verbaasd. Rob antwoordt dat hij voorlopig in de B&B komt slapen. Hij zal dus als gast op het terrein verblijven, tot dat er een Utopiaan vertrekt. Dan neemt Rob de plek van die Utopiaan over en zal hij de nieuwste bewoner van Utopia zijn. De bewoners reageren verbaasd. Vragende gezichten kijken Rob aan. Dan besluit Gina dat de hele groep bij elkaar moet komen zodat Rob zijn verhaal kan doen. Als iedereen heeft plaatsgenomen op de banken legt Rob nogmaals uit dat hij uiteindelijk een bewoner zal worden. Tot die tijd verblijft hij in de B&B als gast. Dan stelt hij zich voor. De inwoners luisteren aandachtig en zijn er stil van. Billy stapt naar voren om wat vragen te stellen zodat het duidelijk wordt wat Rob precies komt doen. Langzaam komen de andere bewoners ook op gang. Rob geeft aan dat hij de boel eerst een tijdje wil observeren. Op de vraag wat zijn doel precies is geeft hij geen duidelijk antwoord. Er hangt een rare sfeer in de woonkamer. De bewoners moeten duidelijk aan de nieuwe situatie wennen. Na het stellen van een aantal vragen besluiten de bewoners dat het voor nu wel even genoeg is geweest. Het is tijd voor een rondleiding.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 78    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Maria at 18:06

    Utopia zalig Kerstmis en gelukkig nieuwjaar 2017 gezondheid liefde en geluk voor Utopia s bewoners groetjes en een liefdevol respect 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *