Vandaag houden de bewoners een pitch voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

Vandaag houden de bewoners een pitch voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

Een nieuwe dag is weer begonnen. En vandaag houden de bewoners een pitch voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Ze vertellen waarom zij Utopiaan van het Jaar moeten worden.

De Utopiaan van het Jaar verkiezing komt steeds dichterbij en de strijd is dan ook in volle gang. Vanmiddag zullen de bewoners die vinden dat ze recht hebben op de titel een pitch houden om de rest van de bewoners en jou te overtuigen. Jacco is al bezig met de voorbereidingen van de pitch als Do op hem afstapt dat zij als eerst het woord wil. Ook merkt ze op dat er een mogelijkheid moet zijn om vragen aan elkaar te stellen. Romy en Billy zijn op hun beurt benieuwd of Ruud ook een pitch zal geven. Rowena denkt hem goed te kennen en vermoedt dat hij dit niet zal doen, maar even later geeft Rowena aan dat hij wel wat wil zeggen. Ook Gina, Ramona, Jessie, Boyd, Rowena, Billy, Gina, Bas en Do willen graag wat zeggen. Uiteraard komen we daar nog uitgebreid op terug! Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *