Romy voelt zich beledigd door Ramona

Romy voelt zich beledigd door Ramona

We schreven zojuist al over de verdeeldheid en het verdienen van geld in Utopia. Afgelopen avond werd dit nog flink besproken. Romy heeft daar echter genoeg van.

En dat komt omdat Ramona heeft gezegd dat er verschillende niveaus in Utopia zijn. Dit schoot bij haar verkeerd, Romy voelde zich aangesproken en had het gevoel dat ze dom werd genoemd. Buiten probeert ze dan ook even af te koelen. Bij Billy legt ze uit dat ze zeker niet dom is en er niet van houdt als mensen dit zeggen. Dat ik een andere opleiding heb gedaan dan sommige andere bewoners, zegt niks over haar intelligentie voegt ze eraan toe. Billy  antwoordt dat Ramona het zo niet bedoelde. Met niveaus bedoelde zij namelijk dat er leiders en volgers in Utopia zijn, wat compleet los staat van hoe slim iemand is. Gelukkig begrijpt Romy deze uitleg en wordt ze snel wat rustiger. Paniek om niks dus zullen we maar zeggen 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *