De Utopia bewoners missen eenheid in de groep

De Utopia bewoners missen eenheid in de groep

De laatste tijd zijn er veel spanningen in de loods en is er veel discussie. Na een gezellig kerstdiner bespreken de Utopianen  afgelopen avond dit probleem.

Rowena merkt op dat het lastig is om samen geld te verdienen, aangezien er geen basis is. Volgens haar zijn er veel botsingen en moet daar echt verandering in komen. Echter denkt Billy daar anders over, volgens haar is er altijd een verdeeldheid in Utopia geweest en betekent dit niet gelijk dat er een splitsing in de groep ontstaat. Iedereen heeft zijn eigen ding waar die goed in is en het is aan iedereen om dit van elkaar te respecteren. Rowena laat weten dit te missen in het huidige Utopia. De afgelopen tijd is het mij duidelijk geworden dat je alleen in deze groep meetelt als je geld in het laadje brengt voegt ze eraan toe. Romy begrijpt wat haar mede bewoner bedoelt en is het hier helemaal mee eens. De rest van de groep is het erover eens dat de focus de afgelopen weken erg op geld gericht was, wat ook logisch was vanwege de crisis. Maar het is niet de bedoeling om druk op iemand te leggen, als diegene weinig geld verdient. Ze zullen voortaan meer een eenheid moeten vormen en elkaar te hulp schieten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 10:23

    Degenen die niets of weinig doen, dekken zich altijd in door te verkondigen dat Utopia niet om geld draait. Is ook zo als je dan maar wel op andere wijze productief bent. De hardste gillers zijn echter degenen die alleen maar profiteren van andermans inzet in dit “bedrijf”

  2. anneke at 14:00

    Denken ze echt dat je zonder geld kan leven.
    Wat ik niet begrijp waarom der goeie doelen zijn zoals de dierenfonds hoe krijgen die geld binnen
    en de andere fondsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *