Jessie eist de Utopiaan van het jaar trofee op

Jessie eist de Utopiaan van het jaar trofee op

Aangezien het gisteren tweede kerstdag was hebben we niet heel veel over gebeurtenissen in Utopia kunnen schrijven. Nu kerst voorbij is hebben we uiteraard weer meer tijd om alles te omschrijven. Zo schrijven we een berichtje over de Utopiaan van het jaar trofee.

Jessie is namelijk boos op Ruud geweest, dit omdat de Utopiaan van het jaar trofee onder de poep zat. Jessie besloot uiteindelijk zelf de trofee maar schoon te maken. En na het schoonmaken loopt Jessie ermee onder zijn armen als Ruud op hem afstapt. Wat zit je nou met die bokaal te sjouwen? vraagt Ruud. Jessie zegt dat hij hem heeft schoongemaakt en dat het zijn trofee is dus dat hij bepaalt wat hij ermee doet. Ruud reageert dat Jessie zichzelf voor lul zet omdat de kans groot is dat hij niet de Utopiaan van het Jaar wordt. Jessie benadrukt dat hij niet verwacht dat hij de prijs niet wint. Sterker nog, hij weet zeker dat hij dit jaar en volgend jaar de Utopiaan van het Jaar zal worden. Ik hoop het voor je zegt Ruud op sarcastische toon. Jessie laat vervolgens weten dat hij geen reden ziet waarom hij niet zal winnen. Ruud kijkt met een norst gezicht en straalt woede uit. Vervolgens noemt hij Jessie zielig en laat weten dat hij walgt van zijn smerige opmerkingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *