Ruud maakt de Utopiaan van het jaar trofee vies met poep

Ruud maakt de Utopiaan van het jaar trofee vies met poep

Voordat Rianne Utopia verliet heeft ze hard gewerkt aan de Utopiaan van het Jaar trofee. De winnaar krijgt het houten beeld en het geldbedrag wat ik de kas zit.

Boyd heeft het houten kunstwerk een tijdje in zijn tattooshop gehad waarna Jessie hem in zijn boot heeft verstopt. Hier is Ruud achter gekomen en die heeft de trofee op zijn beurt weer van Jessie afgepakt. Als Jessie deze ochtend opzoek gaat naar de trofee vindt hij hem in zeer slechte staat. Woedend stormt hij op Ruud af met de trofee in zijn handen. De trofee zit onder de poep. Ruud reageert heel nonchalant door te zeggen dat hij hem in de stal had neergelegd en dat dat soort dingen kunnen gebeuren. De rest van de bewoners behalve Rowena, is het met Jessie eens. Het is respectloos naar Rianne en zonde van de mooie trofee. Woedend besluit Jessie de trofee zelf te gaan schoonmaken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Twinkel at 17:37

    Ruud heeft hem uit jaloezie verstopt, hij wordt boos als er iets gebeurd wat hem niet zint en gaat hélemaal uit zijn plaat, zelf doet hij nergens aan mee!! Wat doet hij eigenlijk in Utopia???????? Hij is een goed voorbeeld van narcisme! Alles wat hij zegt en doet is goed en normaal, altijd roddelen en stiekem kijken wat die anderen aan het doen is, 1000 x op een dag make-up bijwerken en in de spiegel kijken. En zo gauw hij het ergens niet mee eens is vliegt hij weer naar de spiegel. Waarom doet hij zich voor als een natuurmens met een dikke laag make-up op zijn gezicht? Hij is in Utopia voor zich zelf, want werken heeft hij niet uitgevonden en dat zal hij ook nooit gaan doen, zich ziek voordoen met de vermoeidheidsziekte, hoe krijg je het verzonnen! De héle dag vreten…….. dat kan een lichaam ook niet aan, het moet ook verwerkt worden en dat kost ook energie, alleen maar aandacht…Ruudje, wat ben je toch zielig!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *