Jacco helemaal klaar met Ruud en Rowena die in de suite slapen

Jacco helemaal klaar met Ruud en Rowena die in de suite slapen

Jacco is helemaal klaar met Rowena en Ruud. Eerder vandaag sprak hij al erg negatief over Rowena en dit keer is hij ook nog niet te spreken over Ruud.

Omdat Bender het matras van Ruud heeft onder geplast hebben Ruud en Rowena hun tweede nacht doorgebracht in de suite. Dit valt niet bij iedereen goed, aangezien er een tijdje geleden is afgesproken dat de bewoners geen gebruik meer zouden maken van de suite en B&B. Vooral Jacco stoort zich eraan dat de twee ongevraagd in de suite hebben geslapen. Bij Karin uit hij dan ook  zijn frustratie. Wat hem het meest frustreert is dat ze stiekem de sleutel hebben gepakt. Daarom is hij ook van plan om per direct de sleutel terug te vragen. Ik wil niet dat ze erin slapen, het is te ranzig voegt Jacco eraan toe. Karin probeert haar mede bewoner rustig te krijgen door te zeggen dat ze met Rowena heeft afgesproken dat ze de suite zelf zal opruimen. Maar Jacco heeft het idee dat ze dat niet zal doen. Zijn besluit staat vast de twee moeten uit de suite.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *