Billy, Jacco en Jessie trappen Rowena de grond in

Billy, Jacco en Jessie trappen Rowena de grond in

Ondanks het feit dat het kerst is, is de spanning in de loods voelbaar.  Een aantal bewoners kraakten Rowena helemaal af…

Een enge sfeer begint Billy het gesprek met Jacco en Jessie. Al gauw komt Rowena ter sprake. Jacco vertelt uitgebreid hoe de zij reageerde op de zoen van hem en Jessie. En laat weten dat het hem stoort dat ze hem niet op de man af heeft gevraagd wat is voorgevallen tussen de twee. Maar dat ze vervolgens met een vals lachje aan mij heeft gevraagd hoe het gisteren was. Ik dacht bij me eigen, houd je vieze tyfus bek wijf voegt Jacco eraan toe. Billy en Jessie moeten hierom lachen en Jessie zegt dat hij Rowena ook niet mag. Het drietal kraakt Rowena verder nog even volledig af.  Waar vooral Billy heel hard om kan lachen. Ik heb geen reden meer om haar aardig te vinden merkt Jacco dan op. Ik kan haar stem niet eens meer horen voegt Jessie eraan toe. Zo gaan ze nog wel even verder, terwijl Rowena niks vermoedend nog ligt te slapen naast Ruud. Echte kerst gezelligheid dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. annelies at 13:14

    van de kerst gedachten zijn bij die drie erg ver te zoeken, ik vind het bij de nieuwkomers het ergst, zij stellen zich heel anders voor dan dat ze zijn. het is alleen nog maar roddelen en iemand de grond in trappen respect oor elkaar ho maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *