De bewoners van Utopia doen rustig aan op tweede kerstdag

De bewoners van Utopia doen rustig aan op tweede kerstdag

Op de ruzie tussen Ruud en Boyd na en enige ongenoegen tijden het kerstdiner hebben de bewoners gisteren een gezellig en kerstfeest gehad. Nu is tweede kerstdag alweer aangebroken en de bewoners beginnen langzaam aan hun dag.

Kevin staat als eerste naast zijn bed, niet veel later gaat hij richting de computer. Jacco en Cemal worden ook wakker maar verder blijft het rustig. En dalt de twee ook op, de rest blijft namelijk in bed liggen. Volgens mij heeft niemand er zin in zegt Kevin tegen zijn mede bewoners. Uiteindelijk worden Billy en Jessie ook samen wakker in de boot en bewegen zich richting de loods. Ze hebben overigens een hete nacht achter de rug…  De bewoners die wakker zijn verzamelen zich om de banken terwijl de rest zich nog een keer omdraait. Ook gaat het gerucht dat Bas mogelijk op korte termijn Utopia gaat verlaten. Do liet tegen hem weten dat ze het niet leuk vindt als hij vertrekt. Hoe dat allemaal gaat lopen is nog even afwachten natuurlijk… Zal de dag vandaag net zo rustig verlopen als de ochtend? We houden het voor je in de gaten. Wel met wat minder nieuwsberichten want ook de redactie viert kerst. Fijne dag allemaal!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *