Ruud en Boyd hebben een discussie over een goed voornemen

Ruud en Boyd hebben een discussie over een goed voornemen

Een nieuw jaar staat voor de deur en dat betekend dat velen mensen goede voornemens hebben. Zo ook Boyd, echter valt zijn goede voornemen niet zo goed in de smaak bij Ruud.

Boyd wil namelijk vanaf 1 januari met zijn allen gaan sporten. De groep reageert positief en zien het wel zitten om fit te worden. Alleen Ruud wil niets van dit plan weten en vraagt zich dan ook hardop af of Boyd soms niet alleen kan sporten. Die opmerking valt dan weer verkeerd bij initiatiefnemer Boyd. Wat doe je raar man merkt hij vervolgens op. Ruud reageert ook met enige irritatie. Volgens Ruud  maakt Boyd altijd rare opmerkingen als hij wat zegt en daar is hij klaar mee. De stemmen worden steeds harder en dat ze elkaar nog altijd niet mogen is wel duidelijk. Hun mede bewoners proberen de twee dan ook rustig te krijgen. Dat lukt gelukkig aardig en de discussie loopt met een sisser af. Wat later uit Ruud zijn frustratie bij onder andere Do, die wel een vermoeden heeft waarom Boyd en hij botsen. Volgens haar spreken de twee duidelijk een andere taal en begrijpen elkaar daardoor vaak verkeerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *