Het kerstdiner in Utopia gaat niet zoals gehoopt

Het kerstdiner in Utopia gaat niet zoals gehoopt

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Zo ergerde Ramona zich aan haar mede bewoners.

En dan met name over de houding van hen. Gina en Ramona hadden eerder die dag in de keuken gestaan om een kerstdiner te maken. Rond etenstijd schepten ze de borden op, en wilden ze graag met iedereen aan tafel. Maar als Ramona nog in de keuken staat hoort ze van Jacco dat er mensen al begonnen zijn met eten. Ramona kan deze actie totaal niet waarderen. Gina en zij hadden gehoopt een gezellig diner te hebben met zijn allen en vinden het dan ook vervelend dat iedereen voor zichzelf kiest en niet wil wachten. Billy die ook in de keuken staat, zegt dat de twee het heel goed gedaan hebben. Dat vindt Ramona lief maar het gaat haar naar eigen zeggen niet om de complimenten. Ik wil vooral respect van de andere bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *