Victoria zou nooit op Do kunnen vallen

Victoria zou nooit op Do kunnen vallen

Ook de bewoners van Utopia vieren kerst. En doen het zoals velen rustig aan gezellig met elkaar en uiteraard met een drankje en een hapje eten. Ook bij Utopia tv show vieren we kerst dus de berichtgeving zal wat minder zijn zoals je van ons gewend bent.

De bewoners hebben vanochtend ook gezellig gegeten. En zullen dat naar verwachting ook vanavond gaan doen. Maar vanochtend was er ook nog een vies nieuwtje, er lag namelijk ontlasting op de vloer net voordat de bewoners gingen eten. Jessie vond dat niet kunnen en sprak Ruud er dan ook op aan. Ik wil dat je het nu even gaat schoonmaken hoor. Ruud antwoordt nou dat kun je ook wel liever vragen. Dit doet Jessie vervolgens en Ruud laat weten dat hij het gaat doen. Maar de volgende keer als hij het weer zo zou vragen doet hij het niet of met het gezicht van Jessie. Smakelijk eten:)

Verder werd er nog een beetje gehangen op de bank. Do zat met een kapotte broek op de bank. Er zat een scheur bij haar kruis en Victoria viel dit op. Dus zei ze er wat van. Als je zo gaat zitten valt het op. Nee je bent gewoon hartstikke pot en dat geeft niet lacht Do. Mijn oog viel er gewoon op en ik val niet op blond, sorry antwoordt Victoria serieus. Ah je breekt mijn hart zegt Do met een lach. Victoria laat weten dat Do daar niets aan kan doen, je bent harstikke mooi maar… Do onderbreekt haar, je zou dus nooit op mij kunnen vallen? Nee reageert Victoria. Het is echt oppervlakkig van je Vic zegt Bas die naast Do op de bank zit. Sinds wanneer heb jij daar iets over te zeggen vraagt Victoria met irritatie. Qua karakter zou ik op je kunnen vallen maar meer niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. trudy at 01:18

    Nou ja zo iets zeg je toch niet vic sta voor iedereen klaar daar moeten andere maar een voor beeld aan nemen en als vic op vrouwe val wat maak dat uit toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *