Flinke commotie rondom de zoen tussen Jessie en Jacco

Flinke commotie rondom de zoen tussen Jessie en Jacco

Wat is er vandaag nog meer gebeurd? We zullen het in dit bericht voor je omschrijven zodat je op de hoogte bent. Zo ontstond er nogal wat commotie rondom de zoenpartij van Jessie en Jacco waar we over schreven. Na de kerst zijn we weer als vanouds terug qua berichtgeving zoals je van ons gewend bent.

Afgelopen avond was erg gezellig, het was immers kerstavond. De bewoners zaten dan ook gezellig bij elkaar onder het genot van een drankje. Bas nam Boyd een beetje in de zeik door een roast te houden over hem. De rollen een keer omgekeerd zullen we maar zeggen. Bas grapte dat Boyd zich eigenlijk voor de Xfactor had opgegeven maar wat blijkt? Xbenen hebben is geen talent. Boyd vond het geniaal, al had zijn mede bewoner het volgens hem wel leuker aan kunnen kleden.

En toen brak er weer een nieuwe dag aan. Eerste kerstdag alweer. En er werd flink gesproken over de zoen van Jacco en Jessie. Zo liet Ramona weten tegenover Jessie dat ze het totaal niet verwacht had. Wat vraagt Jessie en Ramona antwoordt dat je toch op mannen zou vallen. Ga je nou zo beginnen reageert Jessie met irritatie. Het was een grapje! Je moet het niet zo zwaar wegen. Ik dacht dat je zoiets nooit zou doen zoals je eerder zei gaat Ramona verder. Maar je moet het allemaal zelf weten. Ruud laat weten het ook wel eens met vrienden gedaan te hebben, gewoon voor de gein.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *