Jessie en Jacco hebben vannacht met elkaar gezoend

Jessie en Jacco hebben vannacht met elkaar gezoend

Door eerste kerstdag zijn we laat met nieuws uit Utopia. We zullen dan ook het meest belangrijke voor je plaatsen zodat je weer op de hoogte bent. Na de kerst zijn we weer helemaal terug zoals je van ons gewend bent en zullen we met meer nieuwsberichten komen.

Jessie en Jacco hebben afgelopen nacht met elkaar gezoend. Ja je leest het goed. En er was weer drank in het spel. Jessie zegt met enige slis in zijn stem tegen Jacco dat hij nog nooit met hem gezoend heeft. Wil je met mij zoenen? Zou je dat nu doen? Natuurlijk zou ik dat doen antwoordt Jacco met een lach. Doe het dan zegt Billy die naast Jessie zit. Wil je het zien vraagt Jessie vervolgens. Nee antwoordt Billy en Jessie staat op om Jacco te zoenen. Het is overigens een korte zoen en Billy laat haar afschuw dan ook weten. Jacco is er ook al snel klaar mee. Ik heb gewoon met Jessie gezoend stamelt hij. Volgens Jessie was het maar een halve bak zoen. Gina die ook bij het stel zit heeft het niet gezien en vraagt of ze het echt gedaan hebben met tong. Ja antwoordt Jessie waarom niet? What the f*ck stamelt Gina verbaasd… Bekijk hieronder de beelden nog eens terug, als je er behoefte aan hebt 🙂


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *