Romy en Cemal maken ruzie tijdens kerstavond

Romy en Cemal maken ruzie tijdens kerstavond

Kerstavond verliep redelijk gezellig. Behalve tussen Romy en Cemal. Zij hadden namelijk ruzie…

Er zit Romy iets dwars en dat wil ze even kwijt. Afgelopen avond is er in de groep gepraat over eerdere relaties en ook Cemal deed daaraan mee. Terwijl hij bepaalde dingen vertelde, zat Romy recht tegenover hem in de groep. Ze vond het niet leuk dat hij alles zomaar deelde, want bepaalde dingen wil ze simpelweg niet van hem weten. En al helemaal niet wanneer de hele groep meeluistert. Dit maakt dat ze twijfelt aan hoe serieus Cemal in hun relatie staat. Soms heeft Romy namelijk het gevoel dat Cenal hun relatie leuk vindt voor in Utopia, maar niet voor daar buiten. Als ze Cemal confronteert met haar gevoelens biedt Cemal direct zijn excuses aan. Ik had niet over mijn exen moeten praten waar jij en de hele groep bij waren voegt hij eraan toe. Maar dit antwoord is voor Romy niet genoeg. Als het andersom was geweest zou jij ook boos op mij zijn geweest voegt ze eraan toe. Cemal is het met haar eens en biedt nogmaals zijn excuses aan. Hij lijkt er echt spijt van te hebben. Gelukkig ziet Romy dat ook. Ondanks dat ze nog een beetje boos is, zegt ze hem dat het oké is en geeft ze hem een kus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *