Hoe kerstavond in Utopia verliep lees je hier!

Hoe kerstavond in Utopia verliep lees je hier!

Gisteren was het Kerstavond ook in Utopia werd dat gevierd. Hier lees je hoe deze avond verliep…

Nadat de bewoners samen sushi hebben gegeten, is het tijd om de eerste cadeaus uit te pakken. Gina pakt de gouden pakketjes die onder de boom liggen en laat aan de bewoners weten dat het budget klein was. Maar dat maakt hen niet uit en enthousiast maken ze hun cadeaus open. We zien flink wat verzorginsproducten uit de kerst cadeautjes komen. Zo krijgen de vrouwen maskers, douchegel en lippenstift en krijgen de mannen bodylotion en douchegel. Voor de vrouwen is er nog een extraatje, zij krijgen allemaal een schoonheidsbehandeling. Een massage bij Karin en een kappersbehandeling van Gina. Daar bovenop krijgen alle bewoners nog een chocoladereep. Dan is het tijd voor Ramona om cadeaus uit te delen zij was hier immers gisteren al mee bezig. De meiden mogen allemaal één item van de Utopia Streetwear uitkiezen, wat met enthousiast gejuich wordt ontvangen. Het cadeau voor de heren is simpelweg dat de vrouwen er mooi uit zien. Maar hier zijn ze niet zo tevreden mee. Ze vinden het niet eerlijk dat ze minder cadeaus hebben dan de vrouwen. Volgens Gina ligt dit aan het budget en waren hun cadeaus gewoonweg duurder. Wees blij dat iemand cadeaus heeft gedaan, godverdomme zegt ze verontwaardigd.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *