Jessie denkt dat hij Utopiaan van het jaar wordt

Jessie denkt dat hij Utopiaan van het jaar wordt

Als Cemal en Jessie aan het klussen zijn in de boot vraagt Cemal aan Jessie wie hij denkt dat er Utopiaan van het Jaar gaat worden. Ik antwoordt Jessie standvastig. Bas zal volgens hem op de tweede plek eindigen. Bas is namelijk degene die fysiek aan Utopia bouwt, maar Jessie zelf vindt dat hij degene is die voor structuur zorgt en ervoor zorgt. Ik zorg voor een structuur waardoor er aan de toekomst van Utopia wordt gebouwd. Cemal laat weten dat hij het dubbel vindt. Er is nu al twee keer een man Utopiaan van het Jaar geworden, dus het wordt misschien een keer tijd voor een vrouw voegt hij eraan toe. Wie er uiteindelijk met de winst vandoor gaat is voorlopig nog niet duidelijk. Denk jij dat het een man of vrouw wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. annelies at 22:56

    ik hoop niet dat hij utopia jaar van het jaar wordt het enige wat hij doet is drinken hij heeft geen toe gevoegde waarde een beetje met cijfers spelen waar hij niks van begrijpt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *