Gerrit en Jessie vragen zich af hoe vaak Shelley iets voor een ander heeft gedaan zonder er zelf beter van te worden

Gerrit en Jessie vragen zich af hoe vaak Shelley iets voor een ander heeft gedaan zonder er zelf beter van te worden

Jessie en Gerrit zijn in gesprek. Het onderwerp gaat al snel over Shelley. Jessie vraagt zich af hoe vaak Shelley iets voor een ander heeft gedaan zonder er zelf beter van te worden. Gerrit zegt dat ze zelf zou zeggen dat het vaak genoeg is geweest, maar volgens hem doet zij daar niet aan. Ze is echt egoïstisch hoor, da’s niet normaal zegt Gerrit. Jessie vindt het wel heel jammer, want volgens hem kan ze ook heel aardig zijn. Jessie denkt dat het een beschermlaag is. Als Shelley langsloopt stelt Jessie de vraag of ze wel eens iets voor een ander doet. Ik ben vandaag iets aan het doen voor een ander antwoordt ze. Ze geeft ook aan dat ze dat dit wel vaker het geval is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *