Andrea en Franny zoenen met elkaar in de jacuzzi

Andrea en Franny zoenen met elkaar in de jacuzzi

Een paar bewoners maken tot laat in de avond gebruik van de jacuzzi. Ze zitten gezellig te kletsen en genieten van het warme water. Franny en Andrea blijven uiteindelijk als laatste over in de jacuzzi. Andrea lijkt het graag wat intiemer te willen hebben en ze vraagt een paar keer aan Franny wat zij wil. De dames besluiten om samen te gaan zoenen. Als ze even stoppen moet Franny lachen en laat weten dat ze dit wel grappig vindt. Andrea zoent haar vervolgens verder en de dames hebben het intiem samen. Uiteindelijk besluiten de twee uit de jacuzzi te gaan. Franny gaat slapen en Andrea gaat naar haar eigen huisje en ze maakt Shelley wakker om haar avontuur met Franny te vertellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *