Franny bespreekt de zoen met Alexandra, Jordie en Hiske

Franny bespreekt de zoen met Alexandra, Jordie en Hiske

Terwijl Franny buiten wandelt, lopen Alexandra, Jordie en Hiske naar haar toe. Ze zijn namelijk erg nieuwsgierig naar de geruchten die ze hebben gehoord. Wat is er gebeurd? vraagt Alexandra aan Franny. Jordie vraagt of ze heeft gezoend met Andrea en Gerrit. Franny antwoordt dat ze dat niet gedaan heeft. Maar wel met Andrea zegt ze. En hoe was het? vraagt Alexandra. Franny vond het niet zo bijzonder. Ik ben er wel achter, ik val op mannen gaat Franny verder. Alexandra begint hard te lachen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *