Alexandra barst in huilen uit, ze baalt ervan hoe ze zichzelf laat zien

Alexandra barst in huilen uit, ze baalt ervan hoe ze zichzelf laat zien

Nadat Alexandra en Merel een hele hevige ruzie hebben gehad en het vervolgens weer goedgemaakt hebben met elkaar loopt Alexandra de silo in. Boven komt ze Mariska en Shelley achter de computer tegen. Ze is nog steeds onder de indruk van wat er zojuist gebeurd is en geeft de dames een update. Ik heb ruzie gehad, dat wil je niet weten, heel heftig zucht ze. De dames hebben het een en ander gehoord maar zijn nieuwsgierig naar het hele verhaal. Alexandra geeft aan dat het inmiddels weer goed is. Als ze vertelt wat er is gebeurd, barst ze in tranen uit. Hoe ik hier ben binnen, zo ben ik gewoon niet huilt ze. Ik wil me zo niet laten zien, met dat geschreeuw en die boosheid voegt ze eraan toe. En laat verder weten dat het heel erg geëscaleerd is. Mariska snapt dat dit soms kan gebeuren op zo’n klein stukje grond. Ik weet dat je zo niet bent laat ze Alexandra aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *