Alexandra en Merel hebben een echte catfight

Alexandra en Merel hebben een echte catfight

Na een heftige confrontatie tussen Merel en Jessie lijkt de relatie zijn dieptepunt te hebben bereikt. Het is duidelijk dat Merel niet bij hem in de boot slaapt, wat betekent dat ze haar eigen matras weer terug wil hebben. Deze heeft ze vandaag uitgeleend aan Alexandra, omdat ze haar matras heeft uitgeleend aan de B&B gasten. Na deze mededeling loopt Merel weer weg en doet Alexandra haar beklag bij Jessie. Wat is haar probleem? Ik ga wel bij de B&B’ers slapen. Wat later komt Alexandra haar weer tegen in de inloopkast. Moet je kijken wat een grafdag ik heb, ik wil gewoon alleen zijn zucht Merel. Ik weet het schatje maar moet je naar mijn situatie kijken. Ik moet nu slapen bij B&B’ers antwoordt Alexandra terwijl ze Merel haar matras het huis uitsleept. Merel geeft aan dat Alexandra dat matras kan laten liggen, deze wil ze tenslotte terug. Ja, jammer voor je zegt Alexandra en loopt verder. Dat gaan we dus echt niet doen, want die krijg ik echt terug loopt Merel haar achterna. Ik ben die attitude van jou zat zegt Alexandra boos. Je zou er voor me moeten zijn in deze situatie zegt Merel teleurgesteld. Op dat moment schiet Alexandra volledig uit haar slof. Ze vindt deze uitspraak van de diva schandalig. Houd je grote mond tegen me schreeuwt Merel. Alexandra staat op en verheft ook haar stem. Ik ben het helemaal zat krijst ze en gooit vervolgens Merel haar matras het huisje uit. Je hebt me op mijn hart getrapt. Ik ben er altijd voor je voegt ze er nog aan toe.

Er wordt vol woede met de matrassen gegooid en gesleept. Toch lijkt Alexandra al snel spijt te krijgen van haar eerdere uitspraken en loopt terug naar Merel. Ze treft haar huilend op haar bed aan en gooit haar armen om Merel heen. De twee barsten samen in huilen uit. Sorry, het spijt me zo snikt Alexandra. Merel heeft ook spijt van de ruzie die ze hebben gehad en snikt dat het haar ook spijt. Ik weet me echt even geen raad, ik ben zo verdrietig snottert Merel. Ik wil geen ruzie zegt Alexandra. De dames hebben vervolgens een goed gesprek en laten hun tranen rijkelijk vloeien. Ze besluiten om vanavond samen in de inloopkast te slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 68    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *