Brandon, Dylan en Jens gaan op zoek naar een leuke man voor Jordie

Brandon, Dylan en Jens gaan op zoek naar een leuke man voor Jordie

Brandon heeft een leuk idee en vertelt dit aan Dylan en Jens. Hij wil voor Jordie op zoek gaan naar een leuke date. Brandon en Dylan liggen nu zo’n maandje met hem op de kamer en elke avond zeurt Jordie weer dat hij een leuke vent nodig heeft. Daarom besluit Brandon de camera te pakken en samen met Dylan en Jens een video-oproep op te nemen. Ben jij tussen de 23 en 35 jaar? Stuur ons een leuke foto op, je leeftijd en waar je vandaan komt. Dan gaan we iets leuks regelen. Stuur de e-mail naar inwonersutopia@talpa.tv luidt de oproep. Als de mannen bijna klaar zijn met hun video komt Jordie net aangelopen. Hij hoort nog net waar het over gaat en blijft vol verbazing staan. We gaan een leuke date voor je regelen zegt Brandon enthousiast. Ik ben echt héél benieuwd laat Jordie weten. Wordt vast en zeker vervolgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *