Merel gaat de confrontatie met Jessie aan over hun relatie

Merel gaat de confrontatie met Jessie aan over hun relatie

Na een heftige ruzie met Jessie praat Merel vanmiddag met Hiske over wat er gebeurd is. Jessie liet twee vrouwelijke bezoekers in zijn boot slapen en hier was Merel absoluut niet blij ben. Jessie gaat altijd mijn gevoel voorbij geeft ze aan bij Hiske. Dit kan echt niet wat hij heeft gedaan. Dit slaat toch nergens op? Jessie vertelde dat hij medelijden had met hen, ze hadden het namelijk koud. Merel vindt dit waanzin, dan moeten die meiden niet op een camping komen staan voegt ze eraan toe. Merel is diep gekwetst en vindt dat ze dit niet verdient. Ook de ordinaire videoclip die Jessie eerder deze week opnam vond ze te ver gaan. Hiske vindt dat Merel een goed gesprek met hem moet aangaan. Wat later springen de tranen bij Merel in haar ogen. Als ik er nu over nadenken, we passen gewoon niet bij elkaar. Hiske is het hier niet mee eens en denkt dat het wel weer goed komt.

Als Merel Jessie uiteindelijk tegen komt gaat ze de confrontatie met hem aan. Het is alleen maar omdat jij mannen niet vertrouwt zegt Jessie. Dat heb je ook weer bewezen hiermee zegt Merel boos. Jessie zegt dat hij de dames enkel een betere slaapplek heeft aangeboden. Ik heb niet bij ze in bed gelegen maakt hij duidelijk. Merel probeert op dat moment weg te lopen maar dit houdt Jessie tegen. Loop je weer weg? Kan je mij ook niet een keer laten praten? Merel spreekt vervolgens uit dat Jessie zich eens op één vrouw moet focussen, in plaats van duizend tegelijk. Ik raak niemand met een vinger aan, Merel, ik ga alleen voor jou zegt Jessie geïrriteerd. Het gaat om loyaliteit en dat straal je niet uit naar mij. Daar gaat het mis gaat Merel verder. Jessie vindt op zijn beurt dat Merel haar verleden aan de kant moet zetten. Als je bang bent dat mannen vreemdgaan en ze daardoor af wil sluiten voor alles wat een kut heeft, dan werkt een relatie niet zegt Jessie boos. Het gaat bij jou alleen maar om andere vrouwen, behalve om je eigen meisje antwoordt Merel. De twee scheiden hun wegen. Jessie klimt vervolgens zijn boot in en trekt alle foto’s met Merel van de muur. Betekent dit nu echt het einde van hun relatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 62    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *