Gaat Merel Jessie de komende maanden negeren?

Gaat Merel Jessie de komende maanden negeren?

Merel is buiten op het Utopia 2 terrein haar ruzie met Jessie aan het bespreken met Hiske en Alexandra. Hij heeft spijt begint Merel. En terecht. Echt, dikke vette terecht voegt ze eraan toe. Maar heeft hij dat ook tegen je gezegd? vraagt Alexandra. Nee, natuurlijk niet antwoordt Merel. Daar is zijn ego te groot voor. En dit is pas vanaf vanmorgen. Maar geloof me, ik kan dit maanden volhouden. Ik kan maanden niet tegen hem praten als ik dat wil verzekert ze. En legt uit dat ze denkt dat Jessie het straks pas erg gaat vinden dat ze ruzie hebben. Ze denkt dat Jessie nu veel met Gerrit gaat optrekken, maar dat ze vroeg of laat ruzie krijgen en Jessie dan weer naar haar terug komt. Campinggasten horen in een tent. Niet in een bed. Zeker niet in mijn bed eindigt Merel het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *