Mylène viert haar 21ste verjaardag en mist haar moeder heel erg

Mylène viert haar 21ste verjaardag en mist haar moeder heel erg

Het is vandaag Mylène haar verjaardag. Ze viert vandaag haar 21ste verjaardag. Als ze wakker wordt, zorgt haar vriend Jens voor een ontbijtje op bed. Ook krijgt ze een cadeautje van hem, namelijk een puzzel. Mylène geeft hem een dikke kus om hem te bedanken. Wat later lijkt Mylène te beseffen dat ze vandaag haar verjaardag zonder haar familie moet vieren. Dit maakt haar verdrietig en ze barst in tranen uit. Jens troost haar. Mama huilt Mylène.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *