Merel voelt zich behoorlijk gekwetst door het gedoe met de vrouwelijke bezoeksters

Merel voelt zich behoorlijk gekwetst door het gedoe met de vrouwelijke bezoeksters

Het ziet ernaar uit dat Jessie Merel behoorlijk gekwetst heeft door met de twee vrouwelijke bezoekers in de boot te slapen. Heb jij ervoor gezorgd dat die meiden hun wijn hebben afgerekend? vraagt Merel aan Jessie. Jessie reageert niet. Nee dus gaat Merel verder. Misschien moet jij je vriendinnetjes dan even mailen of ze dat alsnog willen doen. Je vriendinnetjes? reageert Jessie. Ja antwoordt Merel kort maar krachtig. Ik ben daar helemaal niet bij geweest gaat Jessie verder. Ik weet helemaal niet hoe dat is gegaan benadrukt hij. En laat weten dat hij het een beetje overdreven vindt dat Merel de bezoekers zijn vriendinnetjes noemt. Hij zegt tegen Merel dat hij ze nog even gaat mailen om te zorgen dat ze de fles wijn alsnog betalen. Misschien moet je ze bellen. Vinden ze nog leuk ook reageert Merel aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 74    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *