Merel spreekt de vrouwelijke bezoekers aan omdat zij samen met Jessie hebben geslapen

Merel spreekt de vrouwelijke bezoekers aan omdat zij samen met Jessie hebben geslapen

Nadat Merel en Jessie net een discussie met elkaar hebben gevoerd, besluit Merel op de bezoekers af te stappen. Zo, goedemorgen. Lekker geslapen in mijn bed vraagt ze aan een van de dames. Ja, ik durf het niet te zeggen, maar ik heb echt heerlijk gelegen antwoordt ze. Ja, dat geloof ik. Nou, ik vind het nogal heftig allemaal snauwt Merel terug. Ja, dat hoorde ik. Dat jij het heftig vindt antwoordt de bezoekster op haar beurt. Maar goed, jullie zullen wel groupies zijn. Dus het is goed gelukt dames gaat Merel verder terwijl ze de silo uitloopt. Nou ja zeg, doe niet zo hysterisch Merel! roept de bezoekster terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 67    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *