Merel wordt kwaad als ze hoort dat Jessie bij twee vrouwelijke bezoeksters de nacht heeft doorgebracht

Merel wordt kwaad als ze hoort dat Jessie bij twee vrouwelijke bezoeksters de nacht heeft doorgebracht

Als Jessie en Merel op deze nieuwe dag wakker worden, besluit Jessie open kaart te spelen en Merel te vertellen dat de twee vrouwelijke bezoekers bij hem in de boot hebben geslapen. Merel zucht. Ik word zo moe van jou, Jes zegt ze terwijl ze wegloopt. Als de twee elkaar even later tegenkomen in de silo, laat Merel weten dat Jessie zelf een ontbijtje voor de gasten mag maken, omdat ze dit zelf niet meer voor hen wil doen. Ze loopt vervolgens naar boven toe om achter de computer te gaan zitten en Jessie loopt achter haar aan om uit te leggen waarom de dames in de boot hebben geslapen. En dan heb je het erover dat ik jou niet steun? Misschien moet je eens achter mij gaan staan gaat Merel verder. Wat is het altijd met jou en vrouwen? Ga dan lekker naar voor iemand anders ik niet goed genoeg ben vervolgd ze. Jessie probeert vervolgens de situatie uit te leggen maar Merel blijft bij haar standpunt. Je hebt compleet schijt aan mij zegt ze geïrriteerd. Wat heb ik jou van de week verteld? Iets heel kwetsbaars. En wat doe je? Je f*ckt me er gewoon mee. Echt jongen, krijg de tyf*s lekker eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *